تاریخ : سه شنبه 6 آبان 1399

راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی سال 1399

راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ورودی 99 دانشگاه بناب:

با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك،

****به اطلاع آن دسته از پذیرفته شدگان کنکور سراسری (کارشناسی) سال 99 در دانشگاه بناب که موفق به ثبت نام آنلاین نشده اند می رساند زمان ثبت نام آنلاین تا تاریخ 99/08/18 تمدید شده است.***

به اطلاع پذیرفته‌شدگان با آزمون (کارشناسی) سال 1399 دانشگاه بناب مي‌رساند كه ثبت‌نام بصورت غیر‌حضوری خواهد بود و لازم است داوطلبان از ساعت 9 صبح مورخ 99/08/15 لغایت ساعت 24 مورخ 99/08/17 نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.
ثبت‌نام شامل دو مرحله ثبت‌نام آنلاین و ارسال پستی مدارک می‌باشد. لازم است که داوطلبان حتماً پس از انجام ثبت‌نام آنلاین و دریافت کدرهگیری نسبت به ارسال پستی مدارک اقدام نمایند.

اطلاعات مربوط به مدیریت آموزشی و تحصیلات‌تکمیلی

**** راهنمای جامع ثبت‌نام در سامانه آموزشی سما (جهت دانلود کلیک نمایید) ****

توجه:
صرفاً پذيرفته شدگاني که حداکثر تا مورخ 1399/06/31 فارغ‌التحصيل خواهند شد قادر به ثبت‌نام مي‌باشند.
تبصره:  با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش‌دانشگاهي در دهه سوم شهريورماه، در صورتي كه پذيرفته‌شدگان در زمان ثبت‌نام موفق به ارائه گواهي پيش‌دانشگاهي نگردند، لازم است تعهدي مبني بر ارائه گواهي پيش‌دانشگاهي‌ تا تاريخ‌ 1399/07/30بدهند. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 99/07/30 قبولي آنان لغو مي‌گردد.

نکات مهم در خصوص بارگذاری مدارک:
  1. اسکن مدارک باید به صورت رنگی بوده و رزولوشن فایل های اسکن شده نباید از 300dpiبیشتر باشد و حجم فایل‌های اسکن شده نباید از 300KB بیشتر باشد.
  2. دقت فرمایید مدارک مورد نیاز باید به صورت روشن و خوانا اسکن شوند. از آپلود عکس تهیه شده توسط گوشی موبایل جداً خودداری شود.

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام اینترنتی:

مدارک لازم برای پذیرفته شدگانی که آخرین مدرک آنان پیش‌دانشگاهی می‌باشد:
1- اسکن اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهي يا گواهي موقت
2- اسکن ‌اصل مدرك ‌و ‌يا گواهي ‌ديپلم ‌متوسطه آموزش‌ متوسطه
3- اسکن اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه.
4- اسکن اصل رسید درخواست تاییدیه دوره پیش دانشگاهی.
5-اسکن اصل شناسنامه
6- اسکن اصل كارت ملي
7- اسکن عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري.
8- اسکن مدركي‌ كه ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه داوطلبان را با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند(براي برادران).
9- اسکن اصل حكم مرخصي سالانه يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع ( مخصوص كارمندان دولت) .

مدارک لازم برای ديپلمه هاي نظام 3-3-6 :
1- اسکن اصل ‌مدرك ‌و ‌يا گواهي ‌ديپلم ‌متوسطه آموزش‌ متوسطه نظام جدید
2- اسکن اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه.
3- اسکن فرم 602 (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه‌های دهم تا دوازدهم) قابل دریافت از دبیرستان محل تحصیل با مهر و امضای مدیر یا معاون اجرایی دبیرستان
4-اسکن اصل رسید درخواست تاییدیه دوره دیپلم نظام جدید.
5- اسکن اصل شناسنامه
6- اسکن اصل كارت ملي
7- اسکن عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري.

تذکر مهم:
  • پس از تکمیل ثبت‌نام خواهشمند است از کلیه مدارک تحصیلی خود یک سری کپی برای خود تهیه نمایید که پس از ارسال به دانشگاه و تشکیل پرونده دانشجویی به هیچ وجه امکان تحویل کپی مدارک مقدور نخواهد بود.

مدارک لازم جهت ارسال پستی:

مدارک لازم برای پذیرفته شدگانی که آخرین مدرک آنان پیش‌دانشگاهی می‌باشد:
1- اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهي يا گواهي موقت
2-  ‌اصل مدرك ‌و ‌يا گواهي ‌ديپلم ‌متوسطه آموزش‌ متوسطه
3- اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه.
4- اصل رسید درخواست تاییدیه دوره پیش دانشگاهی.
5-کپی تمام صفحات شناسنامه
6- کپی كارت ملي (پشت و رو)
7- عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري (12 قطعه)
8- مدركي‌ كه ‌وضعيت ‌نظام‌وظيفه داوطلبان را با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند (براي برادران).
9- اصل حكم مرخصي سالانه يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع ( مخصوص كارمندان دولت) .

مدارک لازم برای ديپلمه هاي نظام 3-3-6 :
1- اصل ‌مدرك ‌و ‌يا گواهي ‌ديپلم ‌متوسطه آموزش‌ متوسطه نظام جدید
2- اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه.
3- اصل فرم 602 (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه‌های دهم تا دوازدهم) قابل دریافت از دبیرستان محل تحصیل با مهر و امضای مدیر یا معاون اجرایی دبیرستان
4-اصل رسید درخواست تاییدیه دوره دیپلم نظام جدید.
5- کپی تمام صفحات شناسنامه
6- کپی كارت ملي (پشت و رو)
7- عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري (12 قطعه)
8- اصل مدركي‌ كه ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه داوطلبان را با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند (براي برادران).

توجه:
  • ثبت نام از پذیرفته شدگان فقط با ارائه تمام مدارک خواسته شده امکان پذیر می باشد و اداره آموزش از پذیرش افراد با مدارک ناقص معذور خواهد بود. لذا ضروری است پذیرفته‌شدگان محترم پس از آپلود مدارک درخواستی در زمان ثبت نام اینترنتی، اصل مدارک بالا را حداکثر تا پایان آبان ماه 99 به دانشگاه بناب ارسال نمایند. بدیهی است عدم ارسال مدارک خواسته شده تا پایان آبان ماه 99 به منزله انصراف از تحصیل خواهد بود.
پذیرفته‌شدگان بایستی از طریق پست پیشتاز به آدرس آذربایجان شرقی - شهرستان بناب - بزرگراه ولایت - جنب پلیس‌راه - دانشگاه سراسری بناب کد پستی 5551761167 مدارک خود را ارسال نمایند. لطفا روی پاکت پستی ارسالی، نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی و رشته قبولی خود را قید فرمایید.

از دانشجویان عزیز خواهشمند است در هنگام ارسال مدارک درخواستی از طریق پست، نهایت دقت را داشته باشید تا مدارک بصورت کامل توسط مسئول باجه پستی در پاکت ارسال مدارک قرار داده شود.

اطلاعات مربوط به مدیریت دانشجویی، فرهنگی و امور اجتماعی

لطفاً فرم‌های زیر را در سامانه‌های مربوطه تکمیل نمایید:

توجه:
نحوه اختصاص خوابگاه به دانشجویان متقاضی بعداً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

لطفاً فرم‌های زیر را دانلود و تکمیل نموده و سپس در قالب یک فایل زیپ با نام شماره دانشجویی‌تان ذخیره نموده و حداکثر تا آخر آبان ماه به آدرس ایمیل cul@ubonab.ac.ir ارسال نمایید.

معرفی مدیریت امور فرهنگی و امور اجتماعی:

اطلاعات مربوط به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

لطفاً فرم زیر را دانلود و تکمیل نموده و سپس با نام شماره دانشجویی‌تان ذخیره نموده و حداکثر تا آخر آبان ماه به آدرس ایمیل nahadbonab@gmail.com ارسال نمایید.

• در سه شنبه 6 آبان 1399
  • ساعت 01